Foto: Publicitātes attēli

1. februārī kanālā "360TV" dzīvi sāks jauns realitātes šovs, kurā piekritusi piedalīties arī influencere un tīkla mārketinga biznesmene Katrīne Sauliete. Šova pirmajā sērija viņa skatītājus ieveda draugam Pēterim Vasiļevskim piederošajā dzīvoklī Pārdaugavā.

Daiļajai Katrīnei Saulietei ir plašs fanu loks, kas seko līdzi viņas publiskotajai informācijai sociālajos medijos. Pērnajā gadā Sauletes piekritēji sekoja līdzi, kā attīstās viņas attiecības ar 28 gadus veco Pēteri Vasiļevski, kuru Sauliete satika pēc laulības šķiršanas. Mīla starp Katrīni un pilotu Pēteri Vasiļevski uzmirdzēja visā krāšņumā!

Nu jaunajā realitātes seriālā būs iespēja tuvāk iepazīt populārās influenceres ikdienu. Katrīne ar meitām dzīvo pie sava Pētera viņa dzīvoklī Pārdaugavā. Raidījumā pāris stāstīs, kā iepazinušies un kāpēc nolēmuši tik ātri uzsākt kopdzīvi. "Ģimene burkā" sekos līdzi Sauliešu dzīvei arī brīžos, kad abas meitas ciemosies pie tēta Kaspara, ļaujot pilnībā ielūkoties ģimenes jaunajā attiecību modelī.

Izrādot savu mājokli un iepazīstinot ar sevi, Katrīne sevi raksturo kā "divu brīnišķīgu meitu mammu", "aizņemtu meiteni" un "laimīgu sievieti," kura jau septiņus mēnešus bauda saskanīgas attiecības ar mīļoto vīrieti.
Šovs "Ģimene burkā" kanālā 360TV būs vērojams no pirmdienas līdz ceturtdienai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!