Ikviena jaunā māmiņa zina, cik liels izaicinājums ir formas atgūšana pēc bērniņa laišanas pasaulē. Jācīnās ne jau ar slinkumu, bet laika trūkumu, jo reti kurai mammai mazulis ļauj stundām svīst sporta zālē. Priecīgā ziņa ir tā, ka atgūt formu iespējams arī mājās, ik dienas izbrīvējot sportiņam apmēram desmit minūtes.

Trenere un portāla mansfitness.lv autore Sintija Katkeviča izstrādājusi īpašu vingrojumu sēriju, kuru iespējams veikt ierobežotā telpā, turklāt tie ir pa spēkam jebkurai sagatavotības pakāpei un neprasa daudz laika.

Kā atklāj trenere, šāds dziļās muskulatūras treniņš noderēs jebkuram cilvēkam, bet īpaši aktuāls jaunajām māmiņām, lai atgūtu formu pēc dzemdībām.

Katru no Sintijas demonstrētajiem vingrojumiem jāizpilda piecpadsmit reizes. Vingrojumi nav sarežģīti un to izpildīšanai nav nepieciešamas speciālas paliegierīces - katrs var ērti tos izpildīt pats savās mājās. Izpildes laikā svarīgi pareizi elpot, kā arī izpildīt vingrojumus vienu pēc otra, neieturot garas pauzes.

Šīs vingrojumu sērijas izpilde neprasīs daudz laika. Līdz ar to ikvienai dāmai, kura grib atgūt stingru un skaistu augumu, izdosies atrast kādu brīvu brīdi, lai saspringtajā ikdienā mazliet, toties efektīvi pavingrotu.

Ja vingrojumi tiks izpildīti regulāri, jau pavisam drīz varēs novērot pozitīvas izmaiņas auguma aprisēs. Efekts būs vēl ātrāks, ja vingrošana tiks apvienota ar veselīgu uzturu. Iedvesmu gardai un veselīgai maltītei var smelties Sintijas lapā mansfitness.lv .

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!