Foto: DELFI

Šonedēļ Rīgā durvis vēra veselīga dzīvesveida restorāns Kombucha, kas no pārējām galvaspilsētas gardēžu iecienītajām vietām atšķirsies ar unikālu piedāvājumu, un jau atklāšanas vakarā to bija ieradusies novērtēt arī aktrise un rotu dizainere Agnese Zeltiņa (attēlā).

Kā vēsta restorāna pārstāvji, Kombucha ēdienkartē ir iekļauti dažādi tējas sēnes dzērieni, bet restorāna apmeklētājiem būs iespēja baudīt arī īpašu vitalitāte programmu - veselīga uztura un fizisko aktivitāšu kompleksu.

Atklāšanas pasākumu apmeklēja krietns pulciņš veselīga dzīvesveida cienītāju - gan Zeltiņa, kura nesen pievērsās rotu darināšanai, gan dietoloģe Lolita Neimane, kura uz savas ādas izbaudīja Kombucha masieru veiklos pirkstus.

Plašākai sabiedrībai restorāns durvis vērs janvāra otrajā pusē, piedāvājot ne vien dienas maltītes, bet arī īpašās gardēžu vakariņas ar sešiem ēdieniem. Tāpat jaunā restorāna komanda plāno strādāt ar pastāvīgajiem klientiem īpašajā vitalitātes programmā, kas iecerēts kā trīs nedēļas ilgs pasākumu kopums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!