Foto: Privātais arhīvs
Deviņus gadus pēc Ievas un Zigmunda Līpiņu laulības iziršanas tēvam gaidāma tiesvedība par uzturlīdzekļu piedziņu, šonedēļ ziņo izdevums "Kas Jauns".

Tango dejas entuziasts, savulaik zināms kā modeļu biznesa pārstāvis Zigmunds Līpiņš ir trīs bērnu tēvs – viņam ir dēls un divas meitas. Kā raksta žurnāls "Kas Jauns" viens no bērniem – Dāgs Dāvis – vērsies tiesā ar prasību piedzīt uzturlīdzekļus no tēva. Lieta jāskata Latgales priekšpilsētas tiesā.

Žurnāls norāda, ka vēl nesen Līpiņš paudis: viņam ar bijušo sievu Ievu un visiem bērniem ir labas un sirsnīgas attiecības. Dēls Dāvis šobrīd ir students Rīgas Tehniskajā universitātē.

Laikā, kad tika šķirta Līpiņa laulība ar Ievu, viņš bijušajai sievai atstāja visu – gan modeļu aģentūru "Vacatio", gan ģimenes dzīvesvietu. Pats Līpiņš strādāja vienkāršus darbus – bija gan taksometra vadītājs, gan šveicars kādā Vecrīgas krogā.

Pērn saulgriežos Līpiņš sociālajos tīklos vēstīja, ka viņa dzīvē pēc ilgāka pātraukuma ienākusi jauna mīlestība vārdā Lāsma. Ar Lāsmu viņš ir kopā joprojām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!