Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Filipīnās norisināsies populārā vīriešu žurnāla Playboy ikgadējais konkurss Playboy Playmate of the Year, kurā Latviju pārstāvēs pērnā gada augusta Latvijā iznākušā Playboy numura meitene Zane Helda (attēlā).

Šogad konkursā, kura fināls notiks 24. oktobrī, piedalīsies desmit meitenes - par daiļākās Playboy zaķenītes titulu kopā ar latvieti sacentīsies meitenes no Horvātijas, Izraēlas, Nīderlandes, Rumānijas, Filipīnām, Polijas, Slovākijas, Dienvidāfrikas un Serbijas.

Šobrīd rit sīva cīņa par interneta lietotāju simpātijām - konkursa mājaslapā ikviens var nobalsot par Latvijas pārstāvi un viņas deviņām konkurentēm, un šī brīža situācija liecina, ka latviete ir balsojuma līdere.

Viņai uz pēdām gan min Horvātijas pārstāve Anamarija Frlana, bet trešo vietu pagaidām ar krietni mazāku balsotāju atbalstu ieņem Nīderlandes pārstāve.

Jau vēstīts, ka pagājušajā gadā Latviju šajā konkursā pārstāvēja šovā Okartes skatuve iepazītā Lingita Lina Bopulu, kura skaistuļu sacensībā startēja ar visnotaļ atzīstamiem panākumiem - viņa sīvajā konkurencē ieguva piekto vietu un talantīgākās dalībnieces titulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!