Foto: Publicitātes foto/LETA
Pašmāju dzīvesstila prese vēsta, ka uzņēmēja un mecenāta Jāņa Zuzāna jauno mīļoto sauc Ilze.

Lai gan azartspēļu biznesa magnāts Jānis Zuzāns medijiem nav komentējis savas jaunās attiecības, Zuzāns nebūt nevairās apmeklēt publiskus pasākumus kopā ar jauno pavadoni – ar simpātisku gaišmati pie sāniem viņš bija manāms gan Purvīša balvas pasniegšanas ceremonijā, gan vairākus vakarus Dzintaru koncertzālē, kur ar joni atsākušies klasiskās mūzikas festivāli.

Arī uz portāla "Delfi" jautājumu, kā sauc viņa mīļoto sievieti, Zuzāna kungs neatbildēja, viņš nevēloties sniegt komentārus par savu privāto dzīvi.

Vienlaikus izdevums "Privātā Dzīve" publikācijā "Kas viņa ir? Zuzāns jaunās attiecības vairs neslēpj" izpētījis, ka uzņēmējs sabiedrībā iziet ar dāmu vārdā Ilze, kura esot no Tukuma un darbojas kā stiliste. Ilze pati aizrāvusies ar gleznošanu, un liktenīgā saskatīšanās esot notikusi Zuzānam piederošajā mākslas centrā "Zuzeum", kur viņš lasījis lekciju par mākslu. Abu mīlasstāsts aizsācies ziemā.

Jau vēstīts, ka šogad maijā Jānis Zuzāns ar SIA "Alfor" komunikācijas speciālistes Līvas Bisenieces starpniecību portālam "Delfi" paziņoja, ka viņa un sievas Dinas Zuzānes ceļi šķiras pēc 40 kopdzīvē pavadītiem gadiem. Līdz tam sabiedrībā Zuzānu pāris tika uzskatīts par vienu no saskanīgākajiem laulātajiem. Dinas un Jāņa Zuzānu laulība oficiāli tiks šķirta pēc mēneša, "Privātajai Dzīvei" šonedēļ atklājusi Dina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!