Foto: Vida Press

Pēdējā laikā arvien populārāks kļūst kāds dīvains projekts ar nosaukumu The Black Tape Project, kurā kailu meiteņu intīmās un citas ķermeņa daļas tiek noklātas ar līmlenti.

Šī unikālā projekta autors un organizators ir amerikāņu mākslinieks Džoels Alvaress, kuram pirms aptuveni četriem gadiem radās ideja, kā ar visparastākās līmlentes palīdzību radīt jaunu mākslas novirzienu.

Viņš, veidojot foto sesijas ar puskailām meitenēm, kuru miesu sedz dažādi ornamenti, kas veidoti no līmlentes, apkārtējai sabiedrībai vēlējās parādīt, cik cilvēka ķermenis ir skaists un pavedinošs, un drīz vien Alvaresa izgudrotais mākslas novirziens izpelnījās ievērību un guva atsaucību.

No pāris fotogrāfijām, kurās pozē puskailas meitenes, nu jau The Back Tape Project ir "izaudzis" par ievērojamu biznesu, kurā iesaistītas vairākas modeles, grimētāji, dizaineri un citi radošās sfēras pārstāvji.

Šajā projektā iesaistīte cilvēki ir kā ceļojošu mākslinieku grupa, kura viesojas dažādos naktsklubos, privātās ballītēs un citos pasākumos visā pasaulē, kur ar līmlenti aplīmētās meitenes viesus izklaidē, demonstrējot savus ķermeņus.

Tāpat jāpiemin, ka šis unikālais projekts ir visai lielā cieņā arī šovbiznesa sfēras darboņu aprindās. Modeles, kuras iesaistījušās līmlentes projektā, piedalījušās arī slavenu mūziķu videoklipos, un nesen The Black Tape Project daiļavas filmējās arī nerātnās amerikāņu popzvaigznes Mailijas Sairusas tēva, rokmūziķa Billija Reja Sairusa jaunākajā video.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!