Foto: DELFI
Aizvadītajā nedēļas nogalē ar izsmalcinātu burziņu tika atzīmēta erotisko fotogrāfiju meistara Sergeja Kondrašina jaunākā - jau astotā - kalendāra iznākšana, un tā zināmā mērā bija arī atvadu ballīte, jo fotogrāfs ar ģimeni uz laiku gatavojas pamest Latviju.

Par nākamā gada kalendāra prezentācijas vietu Kondrašins ar savu laulāto draudzeni un galveno palīdzi Bogdanu bija izvēlējušies Lexus Riga West autosalonu, un tur pulcējās gan fotogrāfa iecienītās modeles, gan viņa daiļrades mīļotāji.

Populārā fotomeistara jaunākā veikuma prezentāciju kuplā pulkā apmeklēja arī sabiedrībā zināmas dāmas - starp viesiem bija sastopama uzņēmēja Marika Ģederte, dziedātāja Natālija Tumševica, pasniedzēja Ieva Adamss un citas.

Ierasts, ka Kondrašina kalendārs pieejams tikai ierobežotam cilvēku lokam, tāpēc šogad viņš nolēmis iepriecināt arī plašāku sabiedrību - lielveikalā Sky&More izstādīti desmitiem lielformāta darbi arī ar pazīstamām sievietēm modeļu lomās, kurus iespējams veikalā iegādāties.

Kā skaidroja Kondrašina dzīvesbiedre, lēmums veidot izstādi un izpārdot darbus bijis tikai loģisks, jo nākamo gadu fotogrāfa ģimene nolēmusi pavadīt ceļojot - tā kā bijis nepieciešams atbrīvot māju, bet fotogrāfijas novietot noliktavā neesot bijusi vēlme, nolemts tās izpārdot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!