Foto: Publicitātes foto

Skandalozais pašmāju fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs savas daiļrades cienītāju vērtējumam nodevis jaunu foto projektu, kurā, izmantojot bērniem paredzētās rotaļlietas, īstenojis savas, kā pats saka, neķītrās idejas.

Tuvojoties kādas paziņas dēla dzimšanas dienai, Sokolovs jau laicīgi puisēnam iegādājies dāvanu - rotaļlietu komplektu Dinozauru mednieki, taču pēcāk fotogrāfam radusies ideja dāvanu izmantot citiem nolūkiem - savā jaunākajā foto projektā.

"Manī dzīvo kaut kāds vīriņš ar viltīgu smaidu un maziem radziņiem. Ik pa laikam tas velniņš man čukst visādas neķītrības, un tā man rodas idejas.

Idejas, kuru dēļ es esmu tas, kas esmu. Idejas, kuru dēļ aizspriedumainie un aprobežotie cilvēki mani heito. Idejas, kuru dēļ visi citi fotogrāfi izmisīgi grib manu nāvi," savās pārdomās ar DELFI Izklaidi dalās Aleksandrs.

Modeles lomā iejutusies kāda sabiedrībā zināma dāma, kuras vārdu gan fotogrāfs apsolījies paturēt noslēpumā, un bildes veidojis tā, lai sievietes seja nebūtu redzama.

"Nesen saņēmu vēstuli no vienas sabiedrībā zināmas skaistules. Presē viņu dēvē gan par modeli, gan par sabiedrības dāmu. Es viņu nekad vēl nebiju fotografējis, bet man vienmēr ļoti gribējās, jo zināju, ka viņai ir fantastiski skaists ķermenis.

Viņa uzrakstīja, ka sen jau seko manai daiļradei un grib piedalīties kādā specifiskā projektā. Viņa teica, ka ir divi svarīgi priekšnosacījumi, lai tas notiktu - bildēs viņu nedrīkst atpazīt, kā arī projekta koncepcijai jābūt ļoti neparastai.

Viņa gribēja, lai bildes būtu provokatīvas un atklātas, varbūt pat mazliet pornogrāfiskas. Laikam ir patīkami apzināties, ka tūkstošiem vīriešu redzēs tās bildes un pat iedomāties nevarēs, ka tā sieviete ir viņa.

Man šķiet, ka tā ir savā ziņā seksuāla perversija. Tas ir no tās pašas sērijas, kad sabiedrībā labi zināmi cilvēki velk maskas un piedalās orģijās, un neviens nevar viņus atpazīt. Es jutos ļoti pagodināts, ka viņa gribēja, lai tieši es būtu viņas fantāziju izpildītājs," foto sesijas tapšanas aizkulises atklāj Sokolovs.

Lai viss notiktu vēl konfidenciālāk, Aleksandrs projekta ietvaros nobildējis vēl dažas dāmas, kuras izteica vēlmi piedalīties.

Rezultātā, izmantojot aptuveni 300 kilogramus smilšu, mazliet bērnu ķermeņa eļļas un pavisam nedaudz lubrikanta, tapa erotiska foto sesija, kurā rotaļu vīriņi dodas dinozaura medībās pa sievietes ķermeni.

Bilžu apstrādes laikā Sokolovam arī radusies ideja vienā no attēliem, kurā dinozauru mednieki laiski atpūšas uz sievietes dupša, karavīriem piemontēt savu, ASV prezidenta Baraka Obamas un Krievijas prezidenta Vladimira Putina galvu.

Pilnu un necenzētu "Dinozauru mednieku" foto sesiju var apskatīt mākslinieka mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!