Foto: Publicitātes foto

Vairāku skandalozu fotoprojektu autors Aleksandrs Sokolovs, kurš sabiedrību regulāri priecējis un kaitinājis ar provokatīvām erotiska rakstura bildēm, gadu mijas priekšvakarā nolēmis nedaudz mainīt savu darbības profilu un pievērsties modes foto.

Šonedēļ Sokolovs sociālajos tīklos publicējis jaunu projektu Duchess Dream, kas tapis Latvijā iznākošam stila un modes žurnālam Fashion, kā arī atzinies, ka līdzšinējā darbība viņu nedaudz nogurdinājusi.

"Es mazliet saguru no erotikas un gribu vairāk pievērsties modes fotogrāfijai," paziņoja mākslinieks.

"Joprojām uzskatu, ka visskaistākā sieviete ir kaila sieviete. Tomēr, tā kā manas privātās fotosesijas pārsvarā ir kailas, es ne tikai saguru no tā, bet arī gribu dažādību, jo tomēr pēc savas Milānā iegūtās izglītības esmu modes fotogrāfs," DELFI Izklaidei skaidro Sokolovs.

"Tāpēc es tagad esmu ieinteresēts sadarboties ar stilistiem un modes žurnāliem. Es esmu ļoti atvērts sadarbībai, un man ir daudz visādu ideju!

Atšķirībā no citiem fotogrāfiem es to neuztveru kā darbu - tā ir mana dzīve, tāpēc dažreiz es varu ieguldīt fotosesijā vairāk līdzekļu, nekā būs mans honorārs no žurnāla," sevi pareklamē mākslinieks.

Kā vēl vienu no saviem plusiem Sokolovs min neierobežotās tehniskās iespējas, kuras viņš izmantojis savos līdzšinējos projektos - kā apgalvo pats fotogrāfs, nav tādas bildes vai sižeta, ko viņš nevarētu uztaisīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!