Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ plašu rezonansi pašmāju medijos guva vēsts, ka amerikāņu vīriešu žurnāla Alwayz Therro jaunākā numura vāku rotā basketbolista Sanda Valtera bijušās draudzenes un divu bērnu māmiņas Elīzas Kaurātes kailfoto, un drīz vien pieteicies arī nu jau slavenās bildes autors – pikanto fotogrāfiju meistars Aleksandrs Sokolovs.

Sarunā ar DELFI Izklaidi fotogrāfs pastāstīja, ka šī bilde līdz ar daudzām citām tapusi viņa studijā pirms nepilna gada, kad Kaurāte ieradusies pie viņa ar vēlmi pēc pikantām bildēm, un šo darbiņu Sokolovs atcerēšoties visu mūžu.

"Viņa zināja, ka man pirmajā vietā ir klienta konfidencialitāte, tāpēc ar mani var taisīt jebkādas atklātības pakāpes fotogrāfijas. Šajā amerikāņu žurnālā ir publicēta bilde no slapjās fotosesijas, jo manā studijā ir unikāla iespēja taisīt bildes lietū, un tā sanāk visseksīgākās fotogrāfijas," stāsta Sokolovs.

Kaurātes fotosesija ilgusi astoņas stundas, un no procesa prieku un gandarījumu guvis gan fotogrāfs, gan modele. 

"Tik ilgi fotosesija notika, jo mums gāja tik labi, ka nevarējām apstāties. Pirms tam es ar Elīzu nebiju strādājis. Palasīju internetā visādas briesmas un biju gatavs jebkam, bet izrādījās, ka viņa ir ļoti forša un pozitīva. Man bija ārkārtīgi viegli ar viņu sastrādāties," atceras fotogrāfs.

"Kad fotografēju, liku galveno akcentu uz Elīzas fantastisko figūru. Reti var redzēt sievieti ar diviem bērniem, bet ar tik labu un tvirtu figūru," atzīst Sokolovs un atklāj, ka fotosesijas laikā tapušas arī tādas bildes, kuras Elīza nekad nepublicēs.

"Nav noslēpums, ka manā studijā neviena sieviete nekad nemulst un nekautrējas. Man ir savs fotografēšanas stils. Es neļauju modelēm neko nedarīt un visas pozas izdomāju pats. Tomēr modele nevar redzēt to, ko es redzu caur objektīvu.

Tāpēc man tikai traucē, kad meitenes cenšas improvizēt. Es zinu ārkārtīgi daudz pozu un pats vienmēr rādu meitenēm, kā sēdēt vai gulēt. Ar Elīzu bija tāpat - es rādīju viņai, ko darīt, un viņa atkārtoja," fotosesijas aizkulises atklāj Aleksandrs, bet neslēpj - Elīzas lielā pieredze kā modelei krietni palīdzējusi.

"Tā kā viņa ir ļoti profesionāla, mums bija ļoti mazs slikto bilžu procents. Vēl liela atšķirība starp profesionālu un neprofesionālu modeli - ar Elīzu nebija nevienas bildes, kur viņai ir ciet acis. Tāpat man nevajadzēja viņai teikt, lai viņa izlocītu muguru - to viņa kā profesionāle dara automātiski," novērojis mākslinieks.

Vienošanās ar modeli Sokolovam liedz iespēju daudz stāstīt par to, kas noticis fotosesijas laikā, bet viņš atklāj, ka bijis arī kāds īpaši pikants moments.

"Bija sižeti, kur man vajadzēja viņas kailo ķermeni ar mazo otiņu apgleznot ar šķidru šokolādi. Tas bija nenormāli erotisks process," atzīst fotogrāfs.

To, ka fotosesija bijusi veiksmīga, apliecina arī tas, ka pēc bildēšanās modele un fotogrāfs sadraudzējušies un regulāri sarakstās.

"Viņa man ļoti patīk ne tikai kā skaista modele, bet arī kā interesanta personība," vērtē Aleksandrs un neslēpj, ka juties pagodināts, ka Elīza tik pikantai fotosesijai izvēlējusies tieši viņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!