Foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 19. aprīļa, Latvijas kinoteātros sāks demonstrēt trīs jaunas ārvalstu filmas, un viena no tām ir ASV un Kanādas kopražojuma šausmu filma Tukšaine (oriģinālais nosaukums - The Barrens).

Filmas sižets ir sekojošs: saskaņā ar leģendu XVIII gadsimtā trīspadsmit bērnu māte upurēja jaunāko bērnu velnam, lai pārējie paliktu dzīvi. Galvenā varoņa Ričarda ģimene dodas uz vietu, ko dēvē par Priežu tukšaini, lai tur izkaisītu tuvinieka pelnus.

Taču, pievienojoties kompānijai, kas uzslējusi telšu nometni, ģimene uzzina, ka viens no tūristiem ir pazudis. Ričards ir pārliecināts, ka tas ir Džērsijas velna roku darbs, un ar ģimeni pamet nelaimi vēstošo vietu. Taču mītiem apvītais briesmonis dzen viņiem pēdas.

Filmas Tukšaine oficiālais reklāmas treileris

Filmas režisors ir 32 gadus vecais amerikānis Darens Linns Bousmens, kurš arī iepriekš lielākoties uzņēmis tieši šausmu filmas, tostarp arī leģendāro Zāģi - šīs sāgas otro, trešo un ceturto daļu.

Galvenajās lomās filmējušies salīdzinoši maz pazīstamie aktieri Stīvens Moijers, Mia Kiršnere, Ellija Makdonalda, Deivids Kīlijs un citi.

Filmas pirmizrāde notika pagājušā gada septembrī, taču kino tā tika demonstrēta ļoti ierobežotā skaitā, gandrīz uzreiz nonākot kinofilmu veikalu plauktos Blu-ray un DVD formātos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!