Foto: Vida Press

Janvāra sākumā Losandželosā norisinājās "Zelta globusu" balvu pasniegšanas ceremonija, kurā kā aizvadītā gada labākais aktieris tika godināts Keisijs Afleks par darbu filmā "Manchester by the Sea" ("Mančestra pie jūras"). Lielu izbrīnu radīja aktiera pateicības runa, kurā netika pieminēts viņa brālis Bens Afleks (abi attēlā).

Tiesa, visvairāk satraucies par to bija pats Bens, kurš Džimija Kimela šovā bija sūkstījies par šādu jaunākā brāļa rīcību.

Aizvadītajā nedēļas nogalē notikušajā Kinoaktieru ģildes balvu pasniegšanas ceremonijā kāda žurnāliste Keisijam smejoties jautājusi, kādēļ viņš ignorējis brāli, un aktieris arī negaidīti nopietni paskaidrojis savas rīcības iemeslus.

"Mani tā kā ieinteresēja, par ko gan man viņam būtu bijis jāsaka paldies," aktiera teikto citē izdevums "The Daily Mail".

"Varbūt viņš domāja, ka ir saistīts ar šo filmu, bet tā nav. Ir daudz lietu, par ko pateikties Benam, bet, stāvot uz "Zelta globusu" skatuves, tas nebija piemērots brīdis, jo viņš nebija iesaistīts šīs filmas tapšanā," savu rīcību argumentējis Keisijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!