Foto: Reuters/Scanpix
Filmēšanas grupa, kura darbojās ar "Karību jūras pirātu" piekto daļu "Salazar's Revenge" ("Salazara atriebība"), atklājusi neglaimojošu faktus par filmas galvenās zvaigznes Džonija Depa uzvedību filmas uzņemšanas laikā.

Filmas producents Džerijs Brukheimers gan centies aizstāvēt ekstravaganto filmu zvaigzni, tomēr anonīmi, filmēšanai pietuvināti avoti izplata runas, ka 53 gadus vecais aktieris uzvedies visnotaļ tipiski īstai dīvai un ar savām kaprīzēm jaucis komandai dienas plānus, ziņo "Hollywood Reporter".

Džeka Sperova atveidotājs tika ļoti uzmanīts, lai brīdī, kad viņš bija gatavs filmēties, visa grupu būtu gatava. Pie Depa treilera visu laiku dežūrējis producenta padotais, kurš uzmanījis kino zvaigzni.

Tiklīdz Deps pamodies un ieslēdzis gaismu, padotais zvanījis producentam, bet viņš padevis ziņu režisoriem. "Viņš ir augšā! Viņš taisās!" parasti skanējuši satraukuma pilni izteikumi. Slepenais avots atklāj, ka šim rīta rituālam pat uzradās kodētā frāze "ērglis ir nolaidies". Pats Džonijs par to neko neesot zinājis.

Filmas uzņemšanas laikā 2016. gadā tika atlaists Depa aģents Treisijs Džeikobss. Tas esot noticis strīdu dēļ ar Džeriju Brukheimeru, jo Depa kavēšanās un pļēgurošana bojājusi gaisotni uzņemšanas laukumā. Brukheimers gribējis, lai situāciju labo aktiera aģents, bet aģents domājis, ka šo lietu jārisina citiem.

Tomēr, kad kinozvaigzne beidzot ieradās filmēties, viņš bijis jauks un šarmants. "Viņš ir kā "iņ" un "jaņ"," avots atklājis Džonija divējādo dabu.

Galvenais producents Šons Beilijs situāciju komentējis, atzīstot, ka bijušas dienas, kad laika plāna izpilde kļuvusi par izaicinājumu. Tomēr viņš aicinājis nenovērtēt par zemu Depa ieguldījumu, jo aktiera azarts un pilnīgā nodošanās lomai neesot apšaubāma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!