Foto: Vida Press

Šonedēļ uz lielajiem ekrāniem nonāk ilgi gaidītā filma Black Mass, kurā galveno lomu atveido populārais amerikāņu aktieris Džonijs Deps (attēlā ar sievu). Tiesa, pēc pirmizrādes daudz vairāk par pašu filmu tika apspriesta aktiera seja.

Vairākas desmitgades Deps bija viens no Holivudas skaistulīšiem – tumšās acis un smalkie sejas vaibsti reti kuru sievieti spēja atstāt vienaldzīgu, un arī novecojot aktieris savu šarmu nezaudēja.

Pēc viņa iziešanas sabiedrībā Toronto kinofestivālā, kur notika Black Mass pirmizrāde, ārvalstu tabloīdus pārpludināja satraukti virsraksti, taujājot, kas noticis ar Depa seju.

Nepamanīt, ka 52 gadus vecā vīrieša izskats īsā laikā mainījies un ne uz to labāko pusi, ir grūti – parādījies dubultzods un, kā atzinuši ārvalstu mediji, aktieris izskatās neveselīgi.

Pamata uztraukumam par Depa darbu kino gan viņa izskata izmaiņu dēļ nav – dažādās aptaujās Deps par savu sniegumu gangsterfilmā Black Mass jau tiek dēvēts par vienu no iespējamajiem "Oskara" statuetes nominantiem, un viņa uzticamākie fani atviegloti uzelpo, jo izskatās, ka aktierim izdevies izrauties no stipri viduvējiem kinoprojektiem, kuros viņš darbojās pēdējos gados.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!