Foto: Kadrs no video
28. oktobrī pie skatītājiem internetā nonāks jauna pašmāju komēdija – īsfilma "Omei pa pēdām", kurā vienā no galvenajām lomām filmējies arī Armands Jaunzems, plašāk pazīstams kā skandalozais influenceris Armis.

Filmas notikumi risinās mūsdienas. Ir 2020 gads, zēnu galvenais mērķis ir tikt uz ballīti pie vienas no turīgākajām studentēm visā universitātē. Viņi ir nabadzīgi, taču izdomā vienu dārgu dāvanu uz trijiem...

Īsfilma "Omēm pa pēdām" ir komēdijas stāsts par brašu jaunieti vārdā Valērijs, kuram dota iespēja nopelnīt naudu, omīšu apģērbā pārvedot pāri valsts robežai čemodānu ar nezināmu saturu. Šim darbam Valērijs piesaista arī savu draugus, taču pirmās problēmas sākas, satiekot drošības dienestu, portālam "Delfi" klāsta filmas scenārists un režisors ir Rihards Romušs, kurš iepriekš veidojis komēdijas žanra īsfilmu "Točka".

Rihards: "Šo stāstu izdomāju tad, kad man bija problēmas uz Krievijas-Igaunijas robežas. Manuprāt, šis ir tas stāsts, kura piedzīvojumos dotos jebkurš. Bieži vien mēs aizmirstam, ka mazu lietiņu vai notikumu dēļ mēs ziedojam sevi visu, darām visu, lai to sasniegtu. Šajā īsfilmā es gribēju parādīt savstarpējās attiecības starp draugiem, cik ļoti tās var ietekmēt dažādas situācijas," skaidro režisors.

Īsfilmas galvenajās lomās piedalās Ervins Linē (Valērijs), Armands Jaunzems (Zigmārs), Oskars Stromanis (Boriss). Filmas pirmizrāde: 28. oktobrī pl. 17 "YouTube" platformas kanālā "Romush Imagine Pictures".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!