Foto: Kadrs no video
Trešdienas, 13. februāra, vakarā publiskots ilgi gaidītais animācijas filmiņas "Ledus sirds 2" ("Frozen 2") pirmais tīzeris, kas sniedz pavisam nelielu, bet gana intriģējošu ieskatu šoruden uz lielajiem ekrāniem gaidāmajā multfilmā.

"Disney" studijas filma "Ledus sirds 2" skatītāju vērtējumam tiks nodota novembrī, vēsta raidsabiedrība BBC. Jau tagad tiek paredzēts, ka tā kļūst par kases grāvēju.

"Ledus sirds 2" ir turpinājums 2013. gadā iznākušajai pēc Hansa Kristiana Andersena pasakas "Sniega karaliene" motīviem veidotajai multfilmai "Ledus sirds", kas kļuvusi par visu laiku skatītāko animācijas filmu.

Kā liecina šonedēļ publiskotais tīzeris, kas nepilnas diennakts laikā jau noskatīts vairākus miljonus reižu, jaunajā daļā atkal satiksimies ar iemīļotajiem varoņiem – karalieni Elzu, viņas māsu princesi Annu, brašo ledlauzi Kristofu, ziemeļbriedi Svenu un, protams, sniegavīru Olafu.

Tīzeris liecina, ka skatītājus arī gaida iepazīšanās ar vairākiem jauniem tēliem, un ārzemju mediji ziņo – to parādīšanās jau izraisījusi dažādas fanu spekulācijas. Tā, piemēram, izteikti minējumi par galvenās varones Elzas seksuālo orientāciju.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!