Pirmdienas, 29. februāra, rīts pienāca ar sengaidīto prieka vēsti - savu pirmo Oskara statueti saņēma Leonardo Dikaprio. Par viņu priecājās visa pasaule, bet visvairāk, šķiet, kādreizējā ekrāna partnere Keita Vinsleta.

Tā kā šobrīd Leonardo atkal bauda brīva vīrieša statusu un viņam pie sāniem negozējas neviena garkājaina gaišmataina modele, Oskara ceremonijā uz sarkanā paklāja viņš labprāt pozēja kopā ar šarmanto Keitu.

Kad pirmie foto ar koķeto pāri nonāca internetā, sociālie tīkli "uzsprāga" – ļaudis metās jūsmot, cik lieliski Vinsleta un Dikaprio izskatās kopā un kādas abpusējas jūtas no abiem strāvo.

Kad notika tas, ko gaidīja visi Oskaru balvu pasniegšanas ceremonijas skatītāji, un Dikaprio kāpa uz skatuves pēc savas godam nopelnītās statuetes, Vinsleta saspringti sažņaugtām rokām sekoja līdzi viņa uzrunai un sievietes acīs bija saviļņojuma asaras.

Atgādinām, ka Vinsleta un Dikaprio kopā tēlojuši ne tikai leģendārajā kinolentē Titanic (1997), bet arī 2008. gada filmā Revolutionary Road.

Tagad abi bijušie ekrāna partneri ir līdzvērtīgās pozīcijās – abiem ir pa vienai Oskara balvai. Vinsleta to saņēma 2009. gadā par lomu filmā The Reader. Starp citu, pirms tam viņa gluži tāpat kā Leo piecas reizes balvai bija nominēta, bet zeltīto statueti neieguva. Arī šogad diemžēl viņai nepaveicās, lai gan Vinsleta bija starp nominantēm par lomu filmā Steve Jobs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!