Foto: DELFI

Sekojot neprātīgajai Huļi mānijai, kas neticamos tempos pārņem visu Latviju, seksīgo brālēnu Bicepa un Tricepa radītā apvienība Bermudu divstūris (attēlā) radījusi hitu, kurā mēģina rast atbildi uz Latvijā pašlaik sāpīgāko jautājumu: ”Huļi bļoda netīra?”

Dziesmā ar nosaukumu Huļi bļoda netīra puiši pievērsušies tēmai, kas pašlaik satrauc teju visu tautu, ietērpjot trāpīgo frāzi stilīgos deju ritmos.

Spriežot pēc tā, ar kādu sajūsmu hits uzņemts un kādu popularitāti guvis sociālajos tīklos jau pirmajās minūtēs pēc publicēšanas, Huļi mānija Latvijā ir tikai sākusies.

Ja slavenās frāzes autors Rihards izrādītos gana attapīgs, viņš dziesmu izmantotu kā atspēriena punktu, lai sāktu karjeru šovbiznesā pats - lielu daļu Bermudu divstūra dziesmas sastāda paša Riharda frāzes, kas dzirdamas arī slavenajā video.

Mūzikas gardēži sociālajos portālos jau brīdina brālēnus, ka Rihards varētu pieprasīt kādu daļu peļņas par viņa tekstu izmantošanu dziesmā - tā kā puisis atkal palicis bez kojām, jo iecerētā Turība viņam tomēr atteikusi, bet ārā jau iestājusies ziema, lieka naudiņa pajumtes nodrošināšanai viņam šobrīd vajadzīga vairāk kā jebkad.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!