Foto: Mango

Pašmāju mūziķis un bijušais okartietis Oskars Deigelis (attēlā) saviem klausītājiem un faniem piedāvā jaunu videoklipu, kurš tapis mūziķa debijas albuma Izglābts ceturtajam singlam Mīlestība nepāriet.

"Dziesmas un klipa galvenā doma ir par neizsīkstošu mīlestību. Par patiesām jūtām un emocijām. Mīlestība ir kaut kas tik ļoti plašs, ko, manuprāt, mūsu cilvēciskais saprāts nemaz nespēj aptvert, taču mums labpatīk bieži vien to iegrožot.

Vēlējos klipā atainot dažādas mīlestības izpausmes, kā, piemēram, mīlestību pret Dievu, līdzcilvēkiem, draugiem, mīlestību laulāto starpā, mīlestību pret dabu, mīlestību pret savu darbu un vienkārši mīlestību pret dzīvi.

Mēģinājām iemūžināt dažādas dzīves situācijas, kurās izpaužas neviltots prieks, apgarotība, miers un vienkārši brīži, kad mēs jūtamies laimīgi.

Esmu ideālists un vienmēr esmu ticējis īstai mīlestībai. Tādai, kura nepāriet. Jo, ja pāriet, tad tā nemaz nav bijusi mīlestība", savās pārdomās par videoklipu un dziesmu interneta vidē dalās Deigelis.

Kā stāsta pats mūziķis, šī dziesma viņam ir ļoti īpaša, jo tā pirms gada tika dāvināta māsai un viņas vīram kā kāzu dāvana. Šī ir viena no nedaudzajām dziesmām, kuras melodijas un vārdu autors ir pats Deigelis. Arī videoklipa režisors ir pats Oskars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!