Foto: DELFI

Dziedātāja LieneCandy (attēlā) hitu radīšanas procesā vairs nav apturama – vēl pavisam nesen viņa iepriecināja fanus ar We Own the Night, bet nu jau tapis nākamais gabals – Zieds, kas radies sadarbībā ar Ingaru Viļumu.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Candy_Zieds-Masters-v2_(2).mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Kā atklāj pati skatuves māksliniece, jaunais hits atšķiras no iepriekšējām LienesCandy deju mūzikas dziesmām ar lirisko melodijas skanējumu, trauslumu un dvēseliskumu. Dziesmas vārdos Ingars Viļums esot "ielicis savu sirdi, stāstot par cilvēkiem, sajūtām par attiecībām un mīlestību".

LieneCandy uzskata, ka jebkurā mūzikas stilā ir jābūt radošam un savi klausītāji jāpārsteidz.

Klausīties un izpildīt mūziku vienos un tajos pašos ritmos, pēc dziedātājas domām, ir apnicīgi, tāpēc LieneCandy izkrāso savu koncerta programmu arī ar liriskāku deju mūziku, pievēršot uzmanību ne tikai ritmam, bet arī melodijai un vārdiem.

Ar šo dziesmu LieneCandy novēl visiem skaistu un pozitīvu šo rudeni, un cer, ka dziesma Zieds sasildīs viņas fanus drēgnajos vakaros un uzlabos garastāvokli agrajos rītos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!