Foto: Publicitātes foto

Jaunā dziesmu autore un dziedātāja Marta Ritova (attēlā) pirms dažām dienām Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas ceremonijā pirmo reizi publiski izpildīja savu jauno dziesmu Mainiet vārdus, un tagad tā ierakstīta arī studijā.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Marta_Ritova_-_Mainiet_vardus_128_kbps.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Kā informē Mikrofona ierakstu pārstāvji, mūziku, kā ierasts ar pašas dziesmām, Marta ir rakstījusi pati, bet tekstu sacerējis Toms Barons-Lūķis, ar kuru kopā radīta arī Ritovas dziesma Ar tevi.

"Dziesma tapusi kopā ar Tomu, kurš ir cilvēks, ar kuru mums viennozīmīgi ir viens skatījums uz dzīvi. Arī šī dziesma ir par to, ka mums pašiem jāmainās, lai mainītos lietas mums apkārt. Mazāk jādomā par materiālām vērtībām, bet vairāk par cilvēkiem un mūsu attiecībām," jauno dziesmu komentē Marta.

Savukārt teksta autors Toms Barons-Lūķis saka: "Pasaulē ir tikai viens patiess skaistums - cilvēku savstarpējo attiecību skaistums. Mainiet vārdus, un tas būs labs ceļa sākums uz patiesu skaistumu."

Šobrīd Ritova strādā arī pie šīs dziesmas videoklipa izveidošanas, bet ar tekstu autoru Baronu-Lūķi sola sadarboties arī turpmāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!