Foto: Kadrs no video

Ceturtdien, 7. novembrī, ar jaunu singlu klajā nākusi populārā dziedātāja Aminata – plašākas sabiedrības novērtējumam sniegta dziesma "Pamet mani", kas ir priekšvēstnesis pavisam drīz gaidāmajam minialbumam. Tāpat arī šajā dienā tiek sākta biļešu tirdzniecība uz mākslinieces solokoncertu, kas nākamā gada 18. aprīlī notiks "Hanzas peronā".

Jaunā dziesma ir Aminatas un Kaspara Ansona kopdarbs. Pieredzējušais mūsdienu popmūzikas producents veicis arī "Pamet mani" aranžēšanas darbu. Singls no šodienas dzirdams pašmāju radio stacijās, kā arī noklausāms lielākajos mūzikas straumēšanas servisos.

Savukārt vietnē "YouTube" ir publicēts dziesma video, kur režisējusi pati Aminata.

"Šai dziesmai ir romantiska noskaņa," saka pati dziedātāja. "Tā ir par diviem cilvēkiem, kuri vēlas būt kopā, taču nevar, katrs savu iemeslu dēļ. Tomēr simpātija nekur nepazūd, un šī sajūta ir pārāk spēcīga un vilinoša. Neviens no viņiem īstenībā negrib pārtraukt šīs attiecības un cer, ka to izdarīs otrs," dziesmas vēstījumu ieskicē Aminata.

Līdz ar "Pamet mani" iznākšanu no drīzumā gaidāmā minialbuma izdoti jau trīs singli. Pirmais priekšvēstnesis bija tā tituldziesma "Maiga vara", kas tapa kopā ar Shipsea no popgrupas "Instrumenti", bet otrais – kopā ar postfolkloras meiteņu grupu "Tautumeitas" tapušais skaņdarbs "Dzīvot citādāk", kura tapšanā arīdzan piedalījās Shipsea jeb Jānis Šipkēvics juniors.

Jau drīzumā tiks izziņota vēl kāda īpaša Aminatas publiskā uzstāšanās, bet tikmēr biļetes uz 2020. gada 18. aprīlī ieplānoto solokoncertu jau var iegādāties aula.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!