Foto: Publicitātes foto
Ar jaunu dziesmu savus fanus iepriecinājusi populārā reperu apvienība "Latgalīšu reps". Plašākas sabiedrības novērtējumam sniegta dejiska dziesma "Atver durovys", kurai tapis arī videoklips.

Videoklips veidots kā atskats no pagājušā gada visspožākajām aktivitātēm, "Delfi Izklaidi" informē muzikālās apvienības pāstāvji.

"Tika savākts viss materiāls no iepriekšējo klipu filmēšanas procesiem, koncertiem, to aizkulisēm, fanu un draugu "Instagrama" "storijiem" un no privātiem grupas dalībnieku arhīviem. Dziesmas ritms iekustinās jebkuru karstas ballītes apmeklētāju," sola Latgales reperi.

Pie video montāžas strādājuši Jānis Jēkabsons un Toms Markovs. Klips nesen piedzīvojis savu pirmizrādi un ātri vien iemantojis popularitāti un klausītāju atzinību. Dziesma noklausāma arī straumēšanas servisā "Spotify".

Atgādinām, ka pērn vasarā par īstu pašmāju sensāciju kļuva grupas jestrā kompozīcija "Žārei gaļi", kurā tika apdziedāta gaļiņas cepšana un pikniku sezona. Savukārt rudenī grupa laida klajā kompozīciju "Reita panorama".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!