Foto: Publicitātes foto

Mūziķis Lauris Reiniks jauno gadu sācis, nododot Baltijas klausītāju un skatītāju vērtējumam jaunu dziesmu un videoklipu. Latviešu versijā tā ir ar nosaukumu "Savējais".

Šajā romantiskajā balādē Reiniks sadziedājies ar jauno dziedātāju un šova "X Faktors" dalībnieci Alisi Haijimu.

Dziesmas "Savējais" komponists ir Lauris Reiniks, bet teksta autors Guntars Račs, kurš dziesmas lirikā apvienoja sirsnīgus vārdus, kādus cilvēki Latvijā visbiežāk velta sev tuviem cilvēkiem. "Savējais" ir romantisks stāsts par cilvēkiem, kuri satiekas bērnībā un izrādās viens otram īstie, lai dejotu cauri visai dzīvei.

"Man ir liels prieks, ka esmu iepazinies un sadziedājies ar Alisi, jaunu un talantīgu dziedātāju. Cilvēki ar jauktām asinīm man vienmēr šķituši īpaši interesanti, un Alisē satiekas gan Japāna, gan Latvija. Darbs pie "Savējā" bija svētki mums visiem, un es ceru, ka cilvēki šo sajūtu noķers caur mūsu dziesmu un videoklipu gan Latvijā, gan Lietuvā, gan Igaunijā", stāsta Lauris Reiniks.
Projekts tika realizēts 2020.gada nogalē pandēmijas un ierobežojumu laikā. Dziesmas video versija filmēta greznajā Melngalvju namā Rīgā. Tā režisore ir Aija Strazdiņa, bet operators Ivo Skanstiņš.

Šonedēļ kaimiņvalstīs iznāk šī dueta igauņu un lietuviešu versijas. Lietuvā Reinika partnere dziesmā "Savi" ir dziedātāja Liepa, bet Igaunijā dziesmā "Sinuga" Laurim pievienojas Luisa Värk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!