Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Sabīne Berezina sadarbībā ar mūziķi Kārli Būmeisteru un producentu Arni Račinski mūzikas rakstīšanas nometnes "RIGaLIVE" 6. sesijas laikā, kas notika 2020. gada vasarā, radījuši jaunu dziesmu "Te sniegi nekusīs".

"Latvijas Mūzikas attīstības biedrība/Latvijas Mūzikas eksports" šovasar organizēja mūzikas rakstīšanas nometnes "RIGaLIVE" sesto sesiju.

"Dalība nometnē bija vislabākais piedzīvojums šajā tukšajā laikā. Man bija kolosāla iespēja sadarboties ar Latvijā populāriem producentiem un citiem māksliniekiem. Šīs dziesmas tapšanas procesā man bija tas gods sastrādāties ar Kārli Būmeisteru un Arni Račinski," stāsta Sabīne Berezina.

"Dziesma stāsta par to, ka brīdī, kad attiecības jūk un brūk, nereti labākais variants ir saprast, ka jādodas katram savu ceļu, jo palikšana kopā var kļūt par mocībām. Zūd cerība uz kompromisu un nav citu variantu, kā vien iet katram savā virzienā," pauž māksliniece.

Dziedātāja vairs nav redzama iepriekš ierastajā ampluā, viņa mainījusi savu tēlu un dziedājumu, un cer, ka spēs aizkustināt ar darbu, kas kopā ar kolēģiem radīts ar vislielāko mīlestību.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!