Foto: Publicitātes foto

Jaunu muzikālu pārsteigumu savas daiļrades cienītājiem pēc ilgāka pārtraukuma sagatavojusi Brazīlijā dzimusī dziedātāja Laura Rizzotto. Plašākas sabiedrības novērtējumam šonedēļ sniegts singls "Tightrope", kam tapis arī videoklips.

Jaunā dziesma ir no drīzumā gaidāmā Lauras albuma ar nosaukumu "Amber" ("Dzintars"), kas būs veltījums mākslinieces latviskajām dzimtas saknēm.

"Dziesma "Tightrope" stāsta par izaicinājumu būt patiesam pret savām ambīcijām un dilemmu, meklējot balansu darba un mīlestības attiecībās. Lai sasniegtu zvaigznes, mums dažreiz ir jāatlaiž viss, kas mūs tur piesietus pie zemes. Šajā dziesmā es speru šo soli," tā par jauno dziesmu izsakās Laura.

"Tightrope" mūzikas un vārdu autore ir pati Laura, dziesma ierakstīta Ņujorkā, ASV, "Esoteric Sound Studio" sadarbībā ar producentu Pablo San Martinu.

Savukārt videoklipa producents un režisors ir Kevin Chiu, ar kuru Laura ir sadarbojusies jau iepriekš –šajā sadarbībā arī tapis videoklips mūziķes "Eirovīzijas" dziesmu konkursa kompozīcijai "Funny Girl".

Laura Rizzotto ir latviešu izcelsme brazīliešu dziedātāja un dziesmu autore. 2018. gada sākumā Laura ar dziesmu "Funny Girl" uzvarēja Latvijas "Erovīzijas" dziesmu konkursa nacionālajā atlasē "Supernova 2018", tādejādi iegūstot iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā, kas norisinājās Lisabonā, Portugālē.

Mūziķe ir sadarbojusies ar vairākiem plaši atpazīstamiem mūziķiem un ierakstu kompānijām, tā, piemēram, jau 15 gadu vecumā Laura uzsāka savu pirmo sadarbību ar "Universal Music Brasil", bet 2016. gadā saņēma "Sony Music" piedāvājumu kļūt par Dženiferas Lopesas vokālo pedagogu portugāļu valodā.

Šobrīd Laura Rizzotto dzīvo Losandželosā un strādā pie savas trešās minialbumu sērijas "Precious Stones", kura otrajā daļā "Amber" atspoguļosies Lauras latviešu saknes. Drīzumā tiks izdots arī mūziķes pirmais singles latviešu valodā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!