Šonedēļ YouTube video krātuvē ievietots amizants video, kurā filipīniešu puisis Raiens Fernandess (attēlā) izpilda populārā latviešu dziedātāja Laura Reinika dziesmu Dāvana.

Video iemūžināts, kā Raiens, izmantojot viedtālrunī skanošo Reinika dziesmas oriģinālu, diezgan tekošā latviešu valodā visnotaļ labskanīgi izpilda kompozīciju no 2010. gadā iznākušā Reinika albuma Es skrienu.

Arī pats Lauris saviem sekotājiem sociālajos tīklos norādījis uz tīmeklī ievietoto video, ar smaidu atzīstot, ka, lai arī viņš nesaprot, kas tas ir, tas esot labi.

Pēc dziesmiņas nodziedāšanas video galvenais varonis īsā intervijā pastāstījis, ka viņš ir no Filipīnām, bet tagad dzīvo Taizemē. Tāpat viņš esot informēts, ka Latvija atrodas blakus Krievijai, un pat zina pāris vārdus latviešu valodā, bet par Reinika dziesmu viņam pastāstījis kāds latviešu draugs.

Kamēr viņa dziesmas gūst popularitāti eksotiskās valstīs, pats Lauris devies uz Lietuvu, kurš viņš kopā ar savu lietuviešu dueta partneri Liepu Mondekaiti piedalījies vairāku TV šovu ierakstos, izpildot senā hita Es esmu tev dzīslās jauno, speciāli Lietuvai radīto versiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!