Foto: DELFI

BijuÅ”ie talantu Å”ovu varoņi MārtiņŔ Ruskis un SabÄ«ne Berezina (attēlā) laiž klajā dziesmu Nāc man lÄ«dz un augusta sākumā dodas uz Maskavu pārstāvēt Latviju starptautiskajā estrādes dziesmu konkursā ŠŸŠøрŠ¾Š³Š¾Š²ŃŠŗŠøŠ¹ рŠ°ŃŃŠ²ŠµŃ‚. Viņi uzstāsies kā duets Same.

Å Ä«s dziesmas mÅ«zikas autors Kristaps Pujāts, bet teksta autori - MārtiņŔ Ruskis un Kristaps Pujāts. Tā sacerēta jau pirms trim gadiem, kad LNT Å”ova Okartes skatuve ietvaros viņi uzstājās kā grupa 4 vēji.

"NejauÅ”i iegāju telpā, kur Kristaps cÄ«tÄ«gi mēģināja radÄ«t jaunu dziesmu. Piedāvāju palÄ«dzÄ«bu, un pēc 30 minÅ«tēm jau bija radies mÅ«su kopdarbs Okartes skatuves noslēgumam," dziesmas raÅ”anās vēsturi atceras Ruskis.

"Dziesma ir melodiska, ar hita akordiem un to ir viegli izpildÄ«t. Harmonija atbilst man, un spÄ“Å”u dziesmā izpausties improvizējot. Studijā dziesmu ierakstÄ«jām ātri," par jaunās versijas ierakstu stāsta SabÄ«ne.

Kā informē mÅ«ziÄ·u atbalstÄ«tāji, konkurss ŠŸŠøрŠ¾Š³Š¾Š²ŃŠŗŠøŠ¹ рŠ°ŃŃŠ²ŠµŃ‚ Maskavā notiks no 7. lÄ«dz 11. augustam, un tajā bez Latvijas piedalÄ«sies arÄ« Armēnija, Baltkrievija, Itālija, GrieÄ·ija, Kaboverde u.c.

Seko "Delfi" arÄ« Instagram vai YouTube profilā ā€“ pievienojies, lai uzzinātu svarÄ«gāko un interesantāko pirmais!