Foto: Publicitātes foto

Jaunā dziedātāja Anita Intaite (attēlā), kuru skatītāji kā Košo iepazina televīzijas šova Okartes skatuve. Dzimuši mūzikai pirmajā sezonā, kur viņa dziedāja grupas T-Band sastāvā, piedāvā savu pirmo videoklipu.

Kā portālu DELFI Izklaide informē Mikrofona ierakstu pārstāvji, pie dziesmas Savā pagalmā video Košā sadarbībā ar Wolfstudio.lv sāka strādāt jau šī gada janvāra sākumā.

Videoklipam bija uzrakstīts scenārijs, un tas paredzēja, ka būs saulains un skaidrs laiks. Nedēļu pirms šīs prezentācijas tika pārspēti visi aukstuma rekordi, tāpēc dažas ieceres netika realizētas un videoklipa scenārijs tika mainīts - zirgiem bija par aukstu.

"Dziesma Savā pagalmā ir par mīlestību, par  mājām, par īsto sajūtu, kad atgriezies, par to siltumu, ko nekas cits nespēj aizstāt. Dziesma tapa šova Okartes skatuve ietvaros. Kad jau ilgāku laiku bija būts prom no mājām un ģimenes, sāku ilgoties pēc tā visa. Man mājas ir ne tikai vieta, Latvija, bet arī cilvēki, draugi, atmiņas, atmosfēra, harmonija ar šo zemi...

Dziesmā ir aizskarta arī izceļošanas tēma, kas, manuprāt, ir diezgan skumja un pašlaik joprojām aktuāla. Man ir vairāki draugi, kas tagad dzīvo ārpus Latvijas, bet arī viņi atzīst, ka mājās ir vislabāk. Protams, ir tādi cilvēki, kas dzenas pakaļ "pasaules dārgumiem" un nenovērtē, kas īsti ir mājas. Es novērtēju, un tāpēc radās šī dziesma," stāsta Košā.

Viņa sarakstījusi arī dziesmas vārdus, bet mūzika sacerēta kopā ar Okartes skatuves kolēģi Kristapu Vegneru jeb Vāģi, kurš redzams arī videoklipā.

Video: Anita Intaite jeb Košā - Savā pagalmā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!