Foto: Publicitātes foto

Viena no skaļākajām un skandalozākajām pašmāju mūzikas grupām – reperu apvienība "Singapūras Satīns" – fanu vērtējumam šonedēļ nodevusi jaunu videoklipu, kurā nofilmējusies arī kāda ļoti īpaša dāma – sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." otrajā sezonā iepazītā Alīna. Tāpat arī mūziķi ziņo, ka pavasarī gaidāms otrais studijas albums.

"Gājām pāri mūsu arhīva materiāliem un atradām videoklipu, ko uzfilmējām senajā 2005. gadā. Oriģināli klips bija paredzēts dziesmai par vienu no tā laika aktualitātēm – vēlējāmies vēstīt, ka mums nepatīk šauras bikses un dziesma saucās "Pārāk šauras", taču pagāja laiks, mode iet pa apli un te nu mēs esam.

Toreiz dziesma ar klipu netika izlaista, bet, pateicoties jaunākajiem sasniegumiem datorgrafikā un kinematogrāfijā, mums izdevās klipam iedot otro elpu, tam pa virsu uzliekot mūsu jauno dziesmu "Pārāk jauna", kurā vēlreiz uzsveram, ka mums patīk 30+ un ar jaunām meitenēm nepinamies" par darbu stāsta mākslinieki.

Savukārt grupas menedžeris Olafs apstiprina – drīzumā gaidāms arī jauns albums.

"Jā, varu apstiprināt slazdos izskanējušās baumas, ka puiši šobrīd aktīvi strādā pie sava otrā studijas albuma. Šī dziesma ir pirmais singls no gaidāmās hitu vācelītes, kas gan jau atkal liks kritiķiem un drēbes pazinējiem domīgi pašūpot galvas," noslepumaini bilst menedžeris.

Dziesma ierakstīta grupas jaunajā studijā "M4 STUDIOS" un to apstrādājis Latvijā pazīstamais repa mūzikas autors Sandis Siliņš. Pie klipa atjaunošanas no arhīviem strādājis talantīgais "Electric Art Life" kolektīvs.

Singls "Pārāk jauna" jau tuvākajās dienās būs pieejams arī lielākajās mūzikas straumēšanas platformās visā pasaulē.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!