Foto: Publicitātes foto

"Country Bauska" festivāla norise šovasar nav iespējama, portālam "Delfi" skaidro festivāla rīkotāji.

Jūlijā plānotais "Country Bauska" festivāls, kā ziņo festivāla organizatori, 2021. gadā nenotiks. Tas saistīts ar šobrīd valstī noteiktajiem un joprojām aktuālajiem ierobežojumiem, un piesardzības pasākumiem, kas neļauj pasākumu aizvadīt plānotajā apjomā. Tāpēc pasākuma norise šajā vasarā nav iespējama. Nenotika arī 2020. gadā plānotais festivāls.

"Diemžēl situācija valstī, tostarp pulcēšanās iespējas, joprojām nav atgriezušās tajā līmenī, kādas tās bija pirms pandēmijas. Tas mums arī šovasar liedz organizēt festivālu, kura ietvaros bija plānota ne tikai ļoti krāšņa mūzikas programma ar ārvalstu un vietējiem māksliniekiem, bet arī ar virkni citu aktivitāšu. Joprojām ir ierobežotas iespējas uz festivālu ierasties ārvalstu mūziķiem, un, jāņem vērā, ka tik kupla pulcēšanās, kāda tā ir mūzikas festivālos, joprojām nav droša, un var apdraudēt kā pasākuma organizatorus un māksliniekus, tā arī pašus apmeklētājus un viņu kontaktpersonas," skaidro festivāla producents Mārtiņš Jātnieks.

Pārceltā festivāla "Country Bauska" norises datums 2022. gadā būs 7.-8.jūlijs. Iegādātās biļetes pasākuma apmeklētājiem būs derīgas uz 2022. gada festivālu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!