Visu laiku ietekmīgākais mūziķis Bobs Dilans (67) pabeidzis darbu pie sava jaunākā albuma. Disks, kura nosaukums pagaidām netiek izpausts, nāks klajā aprīļa beigās un kļūs par Dilana 33. studijas albumu, ziņo ārzemju mediji.

Pēc neoficiālas informācijas, albumā, kurš no pagājušā gada oktobrim līdz šī gada janvārim ierakstīts Kalifornijā, būs desmit jaunas dziesmas. Mūziķa mājaslapā informācijas par albumu pagaidām nav.

Iepriekšējais Dilana albums Modern Times iznāca 2006. augustā un pēc 30 gadu pārtraukuma kļuva par pirmo mūziķa disku, kas kļuvis par ASV mūzikas čārtu līderi. Turklāt ar šo albumu Dilans kļuva par visu laiku vecāko mūziķi, kura albums uzreiz nokļuvis topa virsotnē, un, neraugoties uz baumām, ka Dilans pilnībā zaudējis balsi, viņš togad ieguva Grammy balvu par gada labāko vīriešu vokālu. Pirmais albums Bob Dylan klajā nāca 1962. gadā.

Dilans, kurš vēl joprojām sniedz aptuveni 100 koncertus gadā, ir vienīgais komponists, kura dziesmu teksti vairākkārt izvirzīti par Nobela prēmijai literatūrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!