Foto: DELFI

Nedēļas izskaņā Pasaules boksa supersērijas pusfināla cīņā pretī latviešu bokserim Mairim Briedim stāsies ukrainis Oleksandrs Usiks, kurš jau spēris pirmos soļus šovbiznesā.

Neilgi pirms lielās cīņas Ukrainas medijus pāršalkusi satraucoša ziņa – Usiks kļuvis par reperi. To apliecina pirmdien, 22. janvārī, "YouTube" vietnē publicēts video ar nosaukumu "I'm feel. I'm very feel", kurā galvenā zvaigzne ir ukraiņu bokseris un kas īsā laikā iemantojis lielas boksera fanu simpātijas.

Kā vēsta video apraksts, dziesmu iedvesmojis Usika teiktais Berlīnē pērnā gada rudenī. Pirms cīņas ar Vācijas pārstāvi Marko Huku ukrainim angļu valodā uzdots jautājums, kā viņš jūtas. Viņa atbilde nebija gramatiski pareiza, bet tās vēstījums bija skaidrs, un to apliecināja arī Usika uzvara boksa ringā, sakaujot Huku.

Usika teiktais iemantoja lielas simpātijas, un nu tai veltīta arī repa kompozīcija ar pārliecinošu videoklipu. Dziesmu, kā vēsta video apraksts, Usiks studijā ierakstījis pusotru mēnesi pēc frāzes tapšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!