Foto: Publicitātes attēli

Pagājušajā nedēļas nogalē, kad dziedātāja Olga Rajecka ar savu jubilejas koncertu "Mana svētku diena" viesojās koncertzālē "Cēsis", uz skatuves viesu statusā kāpa ne tikai dziedātājs Uģis Roze, bet atkal pēc ilgāka pārtraukuma – arī leģendārais "Dāmu pops" – Rajecka, Edīte Baušķeniece, Ieva Akuratere un Raimonda Vazdika.

Dāmu sniegumā skanēja populārās dziesmas "Varbūt rīt", "Ar savādu smaidu", "Mīļākās puķes" un un citas. Viņu uzstāšanos skatītāji sveica ar ovācijām.

Vērīgākie "Dāmu popa" fani zina, ka ansambļa sastāvā jau sen vairs nav Maijas Lūsēnas, viņas vietā kopš 2007. gadā dzied Raimonda Vazdika, un tas nav mainījies pat Olgas apaļās jubilejas kontekstā.

Kā portālam "Delfi" skaidro Olga Rajecka, viņa pēdējoreiz Maiju Lūsēnu satikusi pirms vairākiem gadiem Laimas Vaikules koncertā, bet saziņas starp abām nav jau sen.

"Viņa teica, ka negrib piedalīties, jo mums ir specifika: mēs esam deju grupa, kas daudz uzstājas naktsklubos. Viņa gribēja tikai koncertos. Ieva Akurātere piedāvāja Raimondu Vazdiku, un mēs bijām priecīgas, ka viņa ātri apguva repertuāru, mums bija tūres. Raimonda ar mums ir jau 15 gadus," skaidro Rajecka, "Lūsēna pati atteicās – teica, ka pa klubiem negrib, tikai lielajos koncertos, bet to mēs viņai nevarējām nodrošināt".

Pēc koncerta Cēsīs "Dāmu popa" dalībnieces piedalījās nelielā atkalredzēšanās fotosesijā. "Dāmu pops" piedalīsies visos Olgas šīs vasaras koncertos, uz kuriem biļetes vēl iegādājamas "Biļešu paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!