Foto: Publicitātes foto
Pēc vairāku gadu klusēšanas pie Latvijas mūzikas cienītājiem atgriezties gatavs dziedātājs Dons jeb Artūrs Šingirejs. Palīdzēt Donam apņēmies viens no pašlaik pazīstamākajiem Latvijas šovbiznesa producentiem – Juris Millers, un jau pirms Jāņiem klausītāju vērtējumam tiks nodots Dona jaunākais veikums.

Dziedātājs, kurš izveidoja veiksmīgu karjeru pēc dalības Latvijas pirmajā muzikālajā talantu šovā Talantu fabrika, Latviju pameta pirms vairākiem gadiem. Kopā ar mīļoto sievieti Lilī viņš jau vairākus gadus uzturas Londonā, uz pusslodzi strādājot kādā veikalā, bet maijā viņš atgriezies tēvzemē, izpelnoties lielu sabiedrības uzmanību.

Mūziķis Latvijā iecerējis uzturēties ilgāku laika posmu, palutinot savus talanta cienītājus arī ar muzikāliem veikumiem. Jau pirmdien, 18. jūnijā, pie klausītājiem nonāks viņa jaunākais singls Signāls. Jaunā dziesma ir Dona kopdarbs ar Ingu Bērziņu un Adrien Fauconnet.

"Šī dziesma ir tapusi Londonā, bet tās ieraksts ir pabeigts tepat Latvijā", stāsta Dons. Jaunajā skaņdarbā var dzirdēt tās noskaņas, ko Dons uzkrājis aizvadīto gadu laikā, dzīvodams ASV, Indijā un Lielbritānijā. Drīz pēc tam sekos arī dziesmas Signāls videoklips, kas filmēts pie jūras un ieturēts romantiskās noskaņās.

Pēc ilgāka pārtraukuma augustā Dons būs redzams arī uz skatuves - viņš piedalīsies komponista Zigmara Liepiņa 60 gadu jubilejas koncertos Atgriešanās, kas nozīmē, ka dzimtenē mūziķis iekārtojies uz ilgāku palikšanu.

Foto galerijā: Dona dziesmas Signāls videoklipa filmēšana pie jūras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!