Foto: Mango

Dziedošā Dukuru ģimene šobrīd savas koncertturnejas ietvaros muzicē dažādās Latvijas vietās, tomēr brāļa Mika un māsas Paulas (attēlā) duets pamanījies iekļūt arī Jaunā viļņa 2010 Latvijas dalībnieku otrajā atlases kārtā.

Lai gan pirmajā atlasē žūrijas komisijas sastāvā bija arī Dukuru ģimenes tuvs draugs Igo, Paula un Miks smejas, ka viņi nav ietekmējuši Igo vērtējumu un šajā gadījumā nav nostrādājusi arī "blata" sistēma.

Ja Miks Jaunajā vilnī mēģina startēt jau trešo reizi, tad Paulai šis ir pirmais gads, jo beidzot viņai to atļauj vecums, proti, Paula tagad atbilst Jaunā viļņa nolikumam, kas paredz, ka konkursa dalībniekiem jābūt pilngadīgiem.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Paula stāsta, ka Dukuri ir fonogrammu pretinieki un, ja viņi dzied, tad tikai ar dzīvo pavadījumu. Savukārt Miks piebilst, ka Dukurus nekādā gadījumā nevajag dēvēt par profesionāļiem.

"Tas vārds "profesionāļi" mūs vajā. Mēs vienkārši darām to, ko protam un cik labi mēs protam. Tas vārds uzliek mums zīmogu. Jaunajā vilnī varbūt iederas vārds profesionāļi, bet tur, kur mēs bijām pirms pāris mēnešiem - šovā Dziedošās ģimenes - tur gan nebija labi, ka tiekam dēvēti par profesionāļiem," atceras Miks, bet Paula piebilst, ka tad šis Dukuru ģimenes apzīmējums pat izklausījies pēc lamu vārda.

Miks un Paula skaidro, ka Dukuru ģimenei intrigas dažādos šovos un konkursos ir svešas. "Nē, mums nekādas kaislības nav, jo neesam tik perversi. Tas ir pozitīvi," skaidri un gaiši norāda Miks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!