Foto: Mango

Jaunais r&b dziedātājs, bijušais fabrikants Eddy jeb Edijs Melnis (attēlā kopā ar draudzeni) nesen atgriezies no ASV, kur puisis gan paguvis labi atpūsties, gan pierādīt sevi mūzikas tirgū.

"Nesen atbraucu no Amerikas. Ilgu laiku biju prom - atpūtos, dziedāju un uzstājos, tad atkal atpūtos," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Edijs, kurš jau pērnā gada vasarā neslēpa, ka ir apņēmības pilns iekarot ASV mūzikas tirgu.

Tuvākos pāris mēnešus puisis gan nolēmis pavadīt Latvijā, kur turpinās nodarboties ar mūziku - pēdējā laikā bijušas pāris uzstāšanās klubos, tāpat piedzīvota turneja kopā ar DJ Gustavito, bet paralēli ikdienas pienākumiem turpinās arī ASV uzsāktie sadarbības projekti.

"Sakarā ar ASV man ir tālejoši plāni. No Amerikas ir pāris labi piedāvājumi, bet pagaidām tas ir pārrunu līmenī. Kaut ko no tā, ko viņi palūdza, es jau daru - kaut kāda darbība jau notiek. Tad jau skatīsimies un redzēsim, cik nopietni tas viss izvērtīsies," atzīst jaunais mūziķis.

Ja vēl pirms gada viņš sarunā ar izklaides portālu Mango neslēpa savu apņemšanos iekarot "visus pasaules tirgus", tagad viņš savas izredzes vērtē piesardzīgāk un spriež, ka daudz ko ietekmē ne tikai paša apņēmība, bet arī liktenis un tā dāvātas iespējas.

"Kāds nu kuram ir tas liktenis - kāds neko nevar izdarīt šeit, bet var sasniegt kaut ko citur. Cits nekur neko nevar izdarīt. Es nezinu, vai esmu gatavs Amerikas tirgum - dzīve rādīs. Es nedomāju kādam baigi skriet pakaļ. Kāds gadiem skrien pakaļ un nekā, kāds neskrien un viss pats noķeras," novērojis Edijs.

Uz nedēļas izskaņā Latvijas Nacionālajā operā notikušajām telekompānijas LNT 15. jubilejas svinībām Edijs bija ieradies pievilcīgas blondīnes Violetas pavadībā - abus jauniešus jau divus gadus saista nopietnas attiecības, bet ar attiecību oficiālu noformēšanu viņi vēl nesteidzas, jo, kā prātīgi atzina Edijs, abi tam vēl ir par jaunu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!