Foto: Kadrs no video

Pēc ilgākas klusuma pauzes ar jaunu dziesmu un videoklipu apritē atgriezusies izraēliešu dziedātāja Netta. Aizvadītās nedēļas izskaņā plašākas sabiedrības novērtējumam sniegta kompozīcija "Bassa Sababa", kurai tapis arī krāšņs mūzikas video.

Kā vēsta ārzemju mūzikas izdevumi, arī Nettas jaunākais skaņdarbs sevī slēpj vēstījumu par stiprām sievietēm un vīriešiem, kuri zaudējuši uzticību.

Jaunajā skaņdarbā dzirdamas stilizētas skaņas, kādas mēdz izdvest degunradži. Arī pati Netta videoklipā sevi asociējusi ar degunradzi.

Dziesmas video "YouTube" jau izpelnījies ne tikai vairākus miljonus skatījumu, bet arī visai pretrunīgu vērtējumu. Daļa ļaužu par redzēto un dzirdēto bijuši stāvā sajūsmā, bet citi Nettas atgriešanās kompozīciju un video nodēvējuši par milzu vilšanos.

Atgādinām, ka plašāku atpazīstamību Netta iemantoja pērn, kad viņa ar rotaļīgo dziesmu "Toy", kurā bija iekļauti vistu kluksti, plūca uzvaras laurus dziesmu konkursā "Eirovīzija", kas norisinājās Portugālē.

Netta intervijās pērn atklāja, ka skaņdarba "Toy" liriku iedvesmojusi kustība "#MeToo", kuras ietvaros sievietes no visas pasaules dalījušās ar saviem stāstiem par piedzīvoto seksuālo vardarbību un uzmākšanos.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!