Foto: Privātais arhīvs

Jau sestdien, 24. augustā, Sočos sāksies jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis", kas ilgs līdz pat 29. augustam. Pēc divu gadu pārtraukuma muzikālajā sacensībā startēs arī Latvijas pārstāvji, un šis gods uzticēts meiteņu grupai "Radio trio", kas plašāku atpazīstamību iemantoja pērn ar dalību šovā "X Faktors".

Tam, kā grupas meitenēm sokas Sočos, īso video stāstiņu un foto formātā iespējams sekot līdzi ne tikai "Radio trio" oficiālajā "Instagram" blogā, bet arī "Jaunā viļņa" un pārējo konkursantu sociālo tīklu profilos, kur nereti parādās arī daiļavu trio no Latvijas.

Publiskotā informācija liecina, ka meitenes aktīvi piedalās mēģinājumus un fotosesijās un gandrīz visu laiku velta dažādām ar konkursu saistītām aktivitātēm.

Tāpat arī trijotne jau sapazinusies un iedraudzējusies ar citiem konkursantiem, un, lai gan brīvā laika nav daudz, meitenes Sočos paguvušas arī izbaudīt pludmales priekus.

Grupā ir apvienojušās trīs talantīgas un skaistas dziedātājas – Gabriēla Zvaigznīte, Madara Dzintara-Pluša un Katrīna Anna Vīgante.

Jāatzīmē, ka konkursa ietvaros dāmas Sočos arī devušās uz skaistuma salonu un piedzīvojušas vizuālās pārvērtības.

View this post on Instagram

Šovs ✨“Radio trio pārvērtības” ✨ var sākties!

A post shared by Radio trio (@radio_trio) on Aug 19, 2019 at 8:21am PDT

View this post on Instagram

#selfietime ✨ #новаяволна2019 #новаяволна #newwave

A post shared by New Wave / Новая волна (@newwave_official) on Aug 21, 2019 at 7:10am PDT

Jau vēstīts, ka aprīļa beigās Maskavā norisinājās konkursa ''Jaunais vilnis'' internacionālā dalībnieku atlase, kurā piedalījās vairāki latviešu dziedātāji. Lai gan 2017. un 2018. gadā Latvijas mūziķi nespēja kvalificēties konkursa finālam, šogad ''Radio trio'' vienīgās no Latvijas izcīnīja iespēju pārstāvēt valsti starptautiskajā konkursā.

''Jaunais vilnis'' ir starptautisks popmūzikas dziesmu konkurss, kas no 2002. gada norisinājās Jūrmalā, bet 2014. gadā pārcēlās uz Sočiem. Latvijas dziedātāji konkursā ir uzvarējuši divas reizes – 2004. gadā uzvaras laurus plūca grupa "Cosmos", bet gadu vēlāk konkursā triumfēja Intars Busulis. Šogad konkursa finālā piedalās 13 dalībnieki no 11 dažādām valstīm, tajā skaitā ASV un Kubas.

View this post on Instagram

🌟🌟🌟

A post shared by Radio trio (@radio_trio) on Aug 18, 2019 at 11:40am PDT

View this post on Instagram

💙 @newwave_official

A post shared by Radio trio (@radio_trio) on Aug 15, 2019 at 6:05am PDT

View this post on Instagram

🍬 @agneseeiduka

A post shared by Madara Dzintara (@madaradzintara) on Aug 16, 2019 at 8:50am PDT

View this post on Instagram

Random No2. Sochi Day 1 "makijaž uz brokastīm" #newwavesochi

A post shared by Madara Dzintara (@madaradzintara) on Aug 14, 2019 at 2:36pm PDT

View this post on Instagram

💙💙💙

A post shared by Madara Dzintara (@madaradzintara) on Aug 18, 2019 at 10:09am PDT

View this post on Instagram

✨ Представляем конкурсантов «Новой волны 2019» ⠀ Radio Trio – участницы из Латвии: Gabriela Zvaigznīte, Katrīna Anna Vīgante и Madara Dzintara-Pluša. Коллектив стал обладателем третьего места на проекте X Factor. ⠀ «Талант, страсть к своему делу, позитивный настрой, много работы, дисциплина и целеустремленность» - такова формула успеха от Gabriela Zvaigznīte. Её девиз – слова Р. Ли: «Создай в себе привычку благодарить и наблюдай за тем, как меняется твоя жизнь». ⠀ «Измени себя – и мир изменится» - именно эту мысль М. Ганди Katrīna Anna Vīgante считает девизом своей реальности! ⠀ А Madara Dzintara-Pluša мечтает о том, чтобы подготовить яркую концертную программу, которая вдохновила бы «зрителей поверить в самих себя». ⠀ «Интарс Бусулис предложил нам попробовать свои силы в конкурсе «Новая волна 2019»: мы очень благодарны ему за это. Это наверняка будет незабываемо. Мы получим великолепный опыт. У нас большая поддержка – наши фанаты, семьи и друзья. И хочется пожелать всем – и конкурсантам, и нашим слушателям - максимально насладиться выступлениями и сохранить незабываемые впечатления от времени, проведенного в Сочи!» - подытожили участницы латвийского Radio Trio. ⠀ Мы согласны с @radio_trio, «Новая волна 2019» будет незабываемой! ⠀ #новаяволна #новаяволна2019 #newwave

A post shared by New Wave / Новая волна (@newwave_official) on Aug 19, 2019 at 11:05am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!