Foto: DELFI

Pirmdien, 28. aprīlī, Kopanhāgenā sākušies starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmā pusfināla mēģinājumi, un lielo skatuvi jau paguvuši iemēģināt arī Latvijas pārstāvji – grupa Aarzemnieki.

Kā vēsta Eirovīzijas oficiālās mājaslapas apskatnieks Gordons Roksburgs, Latvijas pārstāvji ar grupas solistu Joranu priekšgalā pārsteiguši ar ļoti brīvu un atbrīvotu priekšnesumu.

Tāpat norādīts, ka otrais uzstāšanās numurs, kas šogad ticis latviešiem, parasti tiek uztverts kā īpaši neveiksmīgs, bet rodoties iespaids, ka Aarzemniekus tas neietekmē.

Protams, parasti vislielākā intriga ir dalībnieku tērpi, bet, saskaņā ar Eirovīzijas mājaslapā publicēto informāciju, mūsu pārstāvji uz Eirovīzijas pusfināla skatuves 6. maijā kāps tajos pašos tērpos, kuros viņi tērpušies pirmajā mēģinājumā.

 
Tiesa, agrāko gadu piemēri liecina, ka tērpi vēl pēdējā brīdī var tikt mainīti, tomēr arī pirms tam izskanējušas runas, ka Aarzemnieki Eirovīzijai īpašus pārsteigumus nav sarūpējuši - viņi Eiropas sirdis nolēmuši iekarot ar to pašu ikdienišķo stilu, kas viņiem ļāva triumfēt nacionālajā atlasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!