Foto: Publicitātes foto

Pašmāju rokmūziķis Ivo Fomins (attēlā centrā), lai iepriecinātu sevi un daudzus saulē "sakarsušos" prātus, devies uz ierakstu studiju Liepāja, kur tapusi vasaras noskaņās ieturēta dziesma Arī tev, izklaides portālu Mango informēja Mikrofona ierakstu pārstāvis Guntars Račs.

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/IvoFomins_AriTev.mp3'; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Būtisku ieguldījumu jaunās dziesmas skanējumā ir veicis Ivo grupas ģitārists Roberts Dinters, kurš daudz eksperimentēja pirms dziesmas galējās versijas ieraksta, un tāpat savu artavu devis ieraksta režisors Egils Mežs un pieredzējušais producents Māris Priede, kuram tika uzticēta dziesmas miksēšana un skaņas fināla apstrāde viņa Rīgas studijā.

"Man šoreiz bija svarīgi,  lai dziesma raisītu pozitīvas noskaņas. Nezinu, vai man tas ir izdevies, taču mērķis un paša sajūtas bija tieši tādas. Gribējās, lai ir jūtama vasara, prieks un enerģija. Šķiet, ka tas ir izdevies," ar jauno skaņdarbu gandarīts ir pats Fomins.

Mūziķis sācis darbu pie jauna albuma materiāla, kā arī iecerējis rudenī apceļot Latviju ar koncertiem. Sen neesmu taisījis lielos koncertus, bet,  tā kā jaunu dziesmu ir daudz, tad būs pienācis īstais laiks," nākotnes plānos dalās mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!