Internetā publiskots video fragments, kurā redzams, kā pirms gandrīz 22 gadiem uzstājas bērnu grupa Talsu Sprīdīši, un trombonu šajā ansamblī spēlē šobrīd ļoti populārais dziedātājs Intars Busulis (attēlā).

Ieraksts esot veikts 1991. gada 17. augustā Latvijas Televīzijas studijā, kad tur norisinājās pirmais konkurss Mis Peksne. Šajā pasākumā Talsu Sprīdīši bija uzaicināti kā īpašie viesi.

Šogad maijā Intars svinēs savu 35. dzimšanas dienu, bet trombonu viņš spēlē vēl joprojām - savulaik piecus gadus viņš to darījis NBS štāba pūtēju orķestrī, bet tagad arī Latvijas Radio bigbendā.

Kā intervijā žurnālam SestDiena stāsta Busulis, viņš vairāk ir trombonists, nevis dziedātājs.

"Pēc izglītības esmu trombonists, nevis dziedātājs. Bet profesionālā orķestrī nemaz nevarētu spēlēt, jo man nav atbilstošas izglītības. Savulaik divreiz mēģināju iestāties Mūzikas akadēmijā, bet pirms iestājeksāmeniem biju pārāk aizrāvies ar dzīves baudīšanu," atzīst Busulis.

Atšķirībā no daudziem citiem mūziķiem, kas savu karjeru balsta gandrīz vienīgi uz apģērbu, Busulim tas ir diezgan vienaldzīgi.

"Uz skatuves tam nav tik lielas nozīmes. Man svarīgāk ir tas, kā jūtos ikdienā. Varu dziedāt, arī tērpies džinsos un parastās botās. Neesmu jau meitene, kam būtu svarīgi pucēties," intervijā SestDienai stāsta Busulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!