Foto: Publicitātes foto

Jau šo svētdien, 3. martā, skatītāju vērtējumam tiks nodots muzikālā televīzijas šova Koru kari trešās sezonas pirmais raidījums, un savam pirmajam priekšnesumam ar lielu rūpību gatavojas arī mūziķa Normunda Jakušonoka vadītā Rīgas kreisā krasta Zelta kora dalībnieki (attēlā).

Rīgas kreisā krasta kora mērķis ir gūt finansējumu Rīgas Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas onkoloģijas nodaļai, un tas vienkopus pulcējis ne tikai spēcīgāko vokālu īpašniekus, bet arī atraktīvas un spilgtas personības.

Kora dalībnieki, kuru lokā ir ne tikai mūzikas mīļotāji, bet arī tulki, žurnālisti, skolotāji un topošie mediķi, jau kopš janvāra beigām vairākas reizes nedēļā tiekas mēģinājumos.

Tajos apgūts ne tikai muzikālais repertuārs šova koncertiem, bet arī priekšnesumu horeogrāfija, kas, kā smej paši kora dalībnieki, pamazām uzlabo arī viņu fizisko formu.

Tāpat jauno dziedātāju vidū ir arī topošie vecāki, kuru atvasītei pasaulē jānāk nedēļu pēc šova pirmā koncerta, lai gan, kā atzīst Katrīne un Edgars Kreiļi, iespējams, mazulis piedzims tiešraidē, tā ļaujot Zelta korim ieiet televīzijas raidījuma vēsturē ar vēl nebijušu šova elementu.

Muzikālais šovs Koru kari 3 tiks atklāts svētdien, 3. martā, plkst. 20.00. Tajā profesionālu mūziķu vadībā deviņu nedēļu garumā par uzvaru cīnīsies septiņi kori, kurus vadīs Jakušonoks, Māra Upmane-Holšteina, Aija Andrejeva, Guntis Veits, Normunds Zušs, Ieva Sutugova un Marts Kristiāns Kalniņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!