Foto: Privātais arhīvs

Mūziķa Sanda Kiopa brīvdomīgās aktivitātes pēdējā laikā satraukušas ne viena vien konservatīva latvieša prātu. Tomēr, kā atklāj šovgrupas Dziļāk vēl dalībnieks Ivo, divdomībām puiši ļaujas vien prožektoru gaismā un ikdienā dzīvo mierīgu dzīvi.

Ivo, kurš savulaik iemantojis skandalozu mīlnieka un ballīšu zvēra slavu, šobrīd uzņēmies Kiopa slavas mirkļu spodrināšanu un jaunu fanu pūļu piesaistīšanu, organizējot iespaidīgos Titānika koncertšovus, kuros arī pats nereti izpilda ierindas skatītāja acij piedauzīgus deju soļus.

Sadarbība ar pārsteigumu pilno Kiopu puisim aizsākusies pirms pieciem gadiem. Šobrīd, kad viņa paša reiz iegūtā slava sākusi bālēt, puisis nolēmis apvienot patīkamo ar lietderīgo, senās draudzības vārdā pievienojoties Kiopa spilgtajai komandai.

”Ar Sandi iepazinos pirms pieciem gadiem, kad pats biju ar samērā skandalozu slavu, ko ieguvu, piedaloties teju visos sarunu un iepazīšanās šovos pēc kārtas. Neraugoties uz nereti saņemto sabiedrības nosodījumu, iegūtā publicitāte nāca par labu manai karjerai - ļoti bieži tiku aicināts uz vecmeitu ballītēm kā dejotājs vai vakara vadītājs.

Šobrīd esmu nedaudz nogrimis aizmirstībā, un, pateicoties Sandim, man ir izdevies atkal nokļūt apritē. Tas gan nepatīk daļai manu draugu, un tā rezultātā daži no manis pat ir novērsušies," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Ivo.

Jāpiebilst, ka, neraugoties uz skandalozo tēlu, atraktīvais jauneklis nu kļuvis krietni piezemētāks un piepildījumu gūst nevis draiskulīgās ballītēs, bet ģimenes ligzdiņā, divdomīgām aktivitātēm ļaujoties vien slavas kaldināšanas nolūkos.

”Jaunības gados nevarēju ne atkauties no pielūdzējām. Bieži bija situācijas, ka nevaru pat mierīgi paiet pa ielu, jo dāmas pašas nāca klāt un vēlējās iepazīties. Protams, tolaik situāciju labprāt izmantoju, bet nu esmu kļuvis par ģimenes cilvēku, un mani saista nevis seksuālā, bet raksturu saderība," atklāj Ivo.

Tomēr puiša brīvdomīgā izturēšanās atkal piesaistījusi pastiprinātu pretējā dzimuma uzmanību, kas, protams, neapmierina Ivo partneri, tomēr jauneklis nosmej, ka pikantās izdarības paredzētas vien reitingu celšanai un puisis cer uz savas draudzenes sapratni.

”Mums ir dažas fotogrāfijas, kurās Sandis imitē skūpstu ar Muri, bet tas viss ir tikai šovs reitingu celšanai, un neviens no mums nav gejs. Arī aktieriem taču vismaz pāris reizes savā karjerā nākas saskarties ar lomām, kurās jātēlo homoseksuāli cilvēki vai jāiesaistās intīmās ainās. Bet vai tas uzreiz nozīmē, ka arī dzīvē viņi ir geji vai izlaidīgi savā seksuālajā dzīvē?" apcerīgi jautā Ivo.

Par sabiedrības nosodījumu, ko ar savām darbībām izpelnījies gan Kiops, gan Dziļāk vēl puiši, Ivo vien pasmejas un rezignēti nosaka, ka anonīmo interneta komentētāju viedokļiem uzmanību nepievēršot.

”Ar pārdrošumu esmu izcēlies vienmēr, un cilvēku nosodījums man nav nekas jauns. Tam, ko raksta interneta komentētāji, uzmanību vispār nepievēršu, un man ir pilnīgi vienalga, kas par mani tiek runāts. Šos cilvēkus uzskatu par niecībām. Ja kāds vēlas, lai mani nomelno - āda man ir pietiekami bieza un rūdīta," pasmejas Ivo.

Foto galerijā: Sanda, Ivo un Mura ikdienas aktivitātes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!