Foto: Privātais arhīvs
Stāsti par Krievijas skatuves mākslinieka Filipa Kirkorova tieksmi sevi apjūsmot kļuvuši gluži vai leģendāri, tādēļ nav nekāds brīnums, ka viens no paņēmieniem, kā viņš visā krāšņumā izpauž savu narcistisko dabu, ir selfiju veidošana. Tiesa, šonedēļ šīs savas tieksmes dēļ viņš neērtā situācijā nostādījis estrādes dīvu Allu Pugačovu (attēlā labajā pusē).

Pugačovas vecākā meita Kristīne Orbakaite 25. maijā atzīmēja 43 gadu jubileju, un par godu šim notikumam viņa sarīkojusi dzīres Izraēlā, villā Vidusjūras krastā, ko pirms mēneša izīrējusi Alla, lai kopā ar savu vīru Maksimu Galkinu un abu dvīņiem Ļizu un Gariju atpūstos no pilsētas burzmas.

Viesībās piedalījies arī Kirkorovs ar saviem bērniem, un faktu, ka viņš gozējies Orbakates dzimšanas dienas svinībās, Filips iemūžinājis vairākos selfijos, kuros redzama arī viņa bijusī sieva Pugačova.

Attēlus Filips, protams, vēlāk publicējis savā Instagram foto blogā, taču gaidītās sajūsmas vietā šie kadri izpelnījušies neviennozīmīgu sabiedrības un Krievijas dzeltenās prese novērtējumu.

Vairāki Krievijas slavenību un šovbiznesa pārstāvju dzīvi atspoguļojoši mediji pavēstījuši, ka Kirkorova publicētie foto galīgi neglaimojot Krievijas estrādes dīvai, un 65 gadus vecā Pugačova šajos attēlos izskatoties krietni vien vecāka par saviem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!