Foto: Publiciātes attēls
Turpinot visu mīlētāju dienas svinības, četras dienas pēc Valentīndienas jeb 18.februārī Ropažu Kultūras centrā norisināsies leģendārās grupas "Mazais princis" sirsnīgais koncerts, portālam "Delfi" pavēstīja Ropažu Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja Katrīna Ķeķe.

Koncerts domāts mīlestību alkstošiem un jau atradušiem. Tādiem, kuri vēl meklē, un tādiem, kuri jau noķēruši savu džekpotu. Kā zināms, grupas "Mazais princis" ilggadējais moto ir "kas mīl, tas mīl, kas nemīl – tas mīlēs!"

Grupa ikvienu aicina uz kopīgu nodošanos mīlestībai un dziļi dziedinošiem notikumiem Valentīna dienas noskaņās: "Teiksim tā, saskandināsim glāzes ikreiz, kad izdzirdēsim vārdu "mīlestība"," pasmaida grupas dalībnieki.

Pasākums norisināsies Ropažu Kultūras centra Lielajā zālē. Pasākuma laikā darbosies kafejnīcas "Priedes krogs" buduāra bufete ar mīlestības dziedinošiem dzērieniem un uzkodām. Viesi aicināti ierasties jau ap astoņiem vakarā, mākslinieki uz skatuves kāps pl. 21, bet ballīte turpināsies līdz pat pusnaktij. Mīlestības svētku cena: 20 eiro, un biļetes iegādājamas "Biļešu paradīzē".

"Mazais princis" sola īpaši novērtēt viesus, kuri koncertā ieradīsies pārdomātos, mīlestību vēstošos tērpos. "Bet priecāsimies tevi redzēt arī tā, kā pats jūties visērtāk. Teiksim tā, veidosim noskaņu kopā, lai mūsu sirdis saplūst vienā veselumā," iedrošina mīlestības vēstneši "Mazais princis".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!