Foto: EPA/LETA
Ekstravagantā amerikāņu dziedātāja Lady Gaga (attēlā) aizvadītajā nedēļā, viesojoties Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā, kārtējo reizi pārsteigusi sava talanta pielūdzējus ar savu neparasto ģērbšanās stilu, ziņo ārzemju mediji.

Amerikāņu dziedātāja Stokholmā sniedza savu pirmo Eiropas koncertu tūres Monster Ball ietvaros un dziedātāja bija apņēmības pilna šokēt eiropiešus, defilējot apkārt vienā apakšveļā.

Lady Gaga sabiedrības uzmanību vienmēr mēģinājusi iekarot ar dīvainu un bieži vien bezgaumīgu apģērbu izvēli, par ko viņa ne reizi vien jau saņēmusi gan stila ekspertu, gan savu fanu nosodījumu, bet tas dziedātājai nav traucējis sava stila attīstībā iet vēl tālāk un, izejot uz ielas, atteikties no virsdrēbju valkāšanas, drosmīgi demonstrējot savu veļu.

Tiesa, dziedātājas atklātais ģērbšanās stils beidzot licis atzīt par nepatiesām savulaik ne bez Lady Gaga pašas līdzdalības izplatītās baumas, ka viņa patiesībā ir hermafrodīts, jo, kā jau fiksējuši vērīgi aculiecinieki, zem plānajām biksītēm viņas kaunuma lūpas bijušas skaidri saskatāmas.

Kādā nesenā intervijā žurnālam Cosmopilitan Lady Gaga (īstajā vārdā Stefānija Džoanna Andželina Džermanota) atzinusi, ka viņas dīvainā vizuālā tēla viens no iemesliem esot bērnības trauma - skolas gados apaļīgā un čirkainā meitene cietusi no vienaudžu apsmiekla, kas viņā radījis vēlēšanos ar visiem iespējamajiem līdzekļiem kļūt par zvaigzni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!