Foto: Publicitātes foto
Grupa "Hameleoni", atzīmējot 14. februāri jeb Visu mīlētāju dienu, piedāvā saviem faniem pašu, iespējams, romantiskāko dziesmu "Moonlight and sea". Jaunā mīlas dziesma ir pirms vairākiem gadiem tapušā dueta singla "Zvaigzne un nakts” angliskā versija.

Kā portālam "Delfi" skaidroja dueta "Hameleoni" mākslinieki Ēriks Budēvics un Andris Veinbergs, duets arvien biežāk ieraksta dziesmas angļu valodā: "Pēdējā laikā mēs vairāk orientējamies uz globālo mūzikas apriti," teic Veinbergs.

Tā kā koncertdarbība Latvijā ārkārtas situācijas dēļ gandrīz pilnībā apstājusies, "Hameleoni" šobrīd nekoncertē, taču pērnā gada augustā uzstājušies Vācijā.

Nākotnē tiek plānots arī jauns grupas "Hameleoni" albums angļu valodā ar vairākiem grupas fanu iemīļotiem skaņdarbiem. Tajā varētu tikt iekļautas angliskās versijas dziesmām "Nakts" , "Aiz varavīksnes", "Tava sirds lai skrien". Albuma precīzs iznākšanas laiks gan vēl nav noteikts, to lielā mērā ietekmēšot arī jau izdoto singlu sekmes ārvalstīs, skaidro muzikanti.

Savu jauno dziesmu "Moonligt and sea" grupa laiž klajā tieši Valentīndienā. "Mūsu mūzikā mīlestības tēma ir pati galvenā un svarīgākā. To zina arī mūsu fani, tāpēc vēlējāmies viņus iepriecināt ar kādu pārsteigumu tieši Mīlestības dienā!"

"Hameleoni" teic, ka 14. februārī jaunais singls nonāks arī daudzu pasaules valstu radio rotācijā.

Grupa "Hameleoni" darbojas kopš 1998. gada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!