Foto: F64

Vasaras sākumā Latvijas mūzikas apritē ar dejisku hitu Mīlestībā virmo gaiss atgriezās bijusī Talantu fabrikas dalībniece Linda Kalniņa jeb Lily (attēlā pa labi). Ceturtdien, 6. augustā, naktsklubā Coyote Fly plašākas publikas novērtējumam tika sniegts skaņdarba videoklips.

Pasākumā bija pulcējušies Lily tuvākie draugi un radi. Sanākušo viesu vidū bija tādas atpazīstamas personības kā dziedātājs Markus Riva, uzņēmēja Santa Kola un mūziķis Andri Kivičs, kurš arī pielicis savu roku Lindas jaunās dziesmas tapšanā. Tāpat viņš apņēmies palīdzēt dāmai atgriezties Latvijas mūzikas apritē.

Vakars tika aizvadīts muzikālā gaisotnē, viesi tika cienāti ar šampanieti un uzkodām, un draudzīgā atmosfērā beidzot tika nodemonstrēts arī videoklips. Kā vēsta Kivičs, tas esot ne tikai ļoti kvalitatīvs, bet arī dārgs.

Videoklips izveidots arī dziesmas angliskajai versijai London Knight, bet sižeta līnija abu skaņdarbu vizualizācijās ieturēta vienāda - Lily, tērpusies sievišķīgā kleitiņā, spriņģo pa pilsētu, brauc ar velosipēdu un malko vīnu kopā ar draugiem.


Vairākus gadus Lily no pašmāju mūzikas aprites bija pazudusi. Kādu laiku viņa ar nu jau bijušo vīru Donu jeb Artūru Šingireju mitinājās Londonā. Pēc šķiršanās Dons atgriezās Latvijā un īsā laikā atkal kļuva par vienu no pašmāju mūzikas lielākajām zvaigznēm. Tagad, šķiet, viņa piemēram nolēmusi sekot arī Linda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!